O nama

Kratko o nama.

svijet ikona

Šaljemo poštom po cijeloj Hrvatskoj

lutka ikona

Najbolja kvaliteta

popust ikona

Najpovoljnije cijene

lokot ikona

Sigurno plaćanje

Majica do jajca

“Majica do jajca” u mogućnosti je otisnuti majicu s Vašim originalnim dizajnom. Pripremite materijale za tisak ili samo ideju kakvu majicu želite, a naš iskusni i kreativan tim dizajnera može Vam osigurati visokokvalitetan tisak na Vaše majice. Print na majice radi se na digitalnom printeru, koji omogućava vrhunsku kvalitetu grafike u punom spektru boja. Nemojte se ograničavati sa stikerima i sitotiskom, kada Vam mi nudimo da otisnete majice na kojima nemate nikakvih ograničenja u dizajnu. Izradite majice za Vašu tvrtku, obrt, klub ili kao prigodni poklon i uvjerite se u kvalitetu naše usluge. Cijene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Za veće narudžbe cijene variraju ovisno o količini, pa Vas molimo da nas kontaktirate.

U mogućnosti smo otisnuti majicu s Vašim originalnim dizajnom. Imate li pripremljene materijale za tisak ili samo ideju kakvu majicu želite, naš iskusni i kreativan tim dizajnera može Vam osigurati visokokvalitetan dizajn u skladu sa svim Vašim željama.

Print na šalice

Nudimo tisak na šalice , otisnite svoju jutarnju kavu.

Tisak na kape

Otisni svoju kapu za timu ili pak šiltericu za ljeto.

Tisak na magnete

U ponudi imamo također tisak na magnete , za više informacija nas kontaktirajte

Tisak na torbe

Otisni svoju torbu za trgovinu 🙂

Dizajniraj svoj proizvod , lako je!

Najbolja kavliteta majici & šalica po najpovoljnijoj cijeni!

Ukoliko želite unikatan i poseban dizajn , a ne znate kako , ovdje smo za Vas! Kontaktirajte nas rado ćemo vam pomoći oko dizajna.

Koristimo se Corvus pay. Vaši podatci su zaštićeni.

Naravno , ako naručujete veće količine majici , odobravmo i popust na iste.